Alumnes de primària de l’Escola Antònia Simó i Arnó d’Almacelles inauguren una exposició sobre la contaminació de plàstic en el nostre entorn

14/02/2020

Un dels projectes pedagògics que s’han dut a terme entre l’alumnat del cicle superior de primària s'ha centrat en com afecta el plàstic que llencem al medi ambient; els alumnes de 5è i 6è de primària de l’Escola Antònia Simó i Arnó, conjuntament amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almacelles, han dut a terme una curiosa exposició sobre com ens afecta la contaminació de plàstics al nostre entorn més immediat. Per a aquesta exposició s’ha fet un gran monstre fet amb les deixalles plàstiques que han anat aportant l’alumnat durant tres dies, a més del que van poder recollir en una sortida pels volts d’Almacelles que s’engoleix el planeta Terra. Amb tot aquest material, i la perícia de l’artista Palmira Montalbán, s’ha fet una exposició que hom podrà contemplar a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural fins el proper 27 de febrer.

No és el primer cop que l’Ajuntament d’Almacelles col·labora en la conscienciació infantil per a la protecció del Medi Ambient i en la sostenibilitat mediambiental. En aquest sentit, cal fer esment de tots els projectes on l’Ajuntament hi participa ben activament amb el col·lectiu escolar: Escola Verda, visites guiades al Parc d’Europa, programa Apadrina un Monument, reforestacions diverses, i un llarg etcètera.

Infolleida