Alpicat renova la gespa del camp de futbol

28/06/2019

L’Ajuntament d’Alpicat està ultimant els treballs per deixar enllestit el canvi de la gespa artificial del camp de futbol municipal.

Tal com estava previst, l’actuació es va iniciar un cop va acabar la temporada i es preveu que estigui a punt dilluns vinent, coincidint amb l’inici del primer torn de les Estades de Lleure d’Alpicat.

D’aquesta manera, les afectacions per als usuaris del recinte han estat mínimes, i els 17 equips i 230 jugadors pertanyents a tres clubs (Unió Esportiva Alpicat, Club Atlètic Alpicat i Veterans) que la temporada passada utilitzaven el camp, podran tornar a fer-ho amb total normalitat un cop iniciïn les seves respectives pretemporades.

El canvi de la gespa servirà per renovar una superfície que tenia més de 10 anys d’antiguitat i que en els darrers temps acusava problemes greus en el drenatge. De fet, l’anterior gespa datava del 2007, quan es va construir el nou camp, i ha suportat una forta activitat que era especialment intensa en dies d’entrenament, amb sessions gairebé ininterrompudes de 6 de la tarda a 11 de la nit durant tot la temporada.

La renovació de la gespa s’emmarca dins la línia de promoció i recolzament a l’activitat esportiva de l’Ajuntament, que en anys precedents s’ha materialitzat en altres actuacions en instal·lacions com ara el pavelló, les piscines, les pistes de pàdel i de tenis, el rocòdrom, etc.

InfoLleida