Alpicat aprova un pressupost de 4,8 milions

27/11/2019

S'inclou una partida de 60.000 euros pels pressupostos participatius

L’Ajuntament d’Alpicat va aprovar, en el ple ordinari celebrat el passat dimarts, el pressupost de la corporació per a l’any 2020, amb un import de 4.890.000 euros.

Aquesta xifra inclou com a novetat una partida de 60.000 euros per a pressupostos participatius on la ciutadania decidirà a quines inversions destinar-ho.

L’alcalde Joan Gilart va destacar que es tracta d’uns pressupostos “consensuats, basats en l’austeritat i pensats per al benestar de la gent, per evitar l’increment d’impostos i garantint els serveis públics, i això ho demostra l’àmplia majoria amb què s’han aprovat, amb només 3 vots en contra dels 13”.

El ple també va donar llum verda a l’aprovació del projecte modificat de rehabilitació de l’edifici de Cal Negre, que permetrà finalitzar les obres d’implantació de les oficines municipals, aturades des de fa uns mesos.

Així mateix, durant la sessió va prendre possessió del càrrec la nova regidora d’Alpicat es Mou, Mireia Perna, després de la renúncia de les números 2 i 3 de la llista d’aquesta formació.

Infolleida