“Almacelles, preparada per créixer”

19/06/2021

L'Ajuntament d'Almacelles ha iniciat una campanya amb el títol 'Almacelles, preparada per créixer', que presenta la localitat com a pol d'atracció tant pel que fa a residència per als milers de treballadors que s'han incorporat a les indústries de polígons propers, sobretot a la Franja, com pels serveis que ofereix el municipi. Ho explica així:
La població d’Almacelles, amb 7.500 habitants, està preparada per assumir un nou creixement demogràfic davant dels nombrosos llocs de treballs que s’estan creant últimament a la Llitera amb la instal·lació de noves indústries: seran unes 4.000 les noves persones que trobaran feina a menys de 15 quilòmetres d’Almacelles.
A través de l’autovia A-22 i l’N-240, el Parc Logístic de la Melusa, amb una previsió de 2.000 treballadors, se situarà a tant sols 6 kms. d’Almacelles i, mentre que Meat Litera, que ja funciona des de l’any passat i que genera altres 1.600 llocs de treball, quedarà a 14 kms. de la nostra vila.
Almacelles disposa de nombroses serveis, Centre d’Assistència Primària (CAP), una llar d’infants amb capacitat per atendre 160 infants, grans parcs urbans, un comerç variat i actiu, centres comercials, Centre Cultural, Museu, mercat setmanal, instal·lacions esportives, policia local, bombers, piscines d’estiu... En una paraula, serveis propis d’una ciutat amb els avantatges de viure en un entorn rural, on es valora la sostenibilitat.
Almacelles disposa, actualment, de nombrosos solars totalment urbanitzats i a punt per construir habitatges, i també disposa de nous sectors urbanístics, que ja estan preparats per a desenvolupar-se. Les oportunitats són múltiples i les possibilitats immenses.
Infolleida