Almacelles ha acollit la Gala del Campionat Provincial de Motociclisme ‘Ara Lleida’

03/02/2019

Aquest dissabte s’ha celebrat a Almacelles la Gala de lliurament dels premis del Campionat Provincial de Motociclisme ‘Ara Lleida’ i l’aniversari del Club Amics del Motor d’Almacelles.

A més de visionar dos vídeos, un de resum de la temporada i un altre sobre l’entitat homenatjada, s’han lliurat reconeixements als pilots lleidatans que han estat campions estatals i del món durant l’any 2018: Marc Màrquez, campió del món de MotoGP; Jaume Betriu, campió d’Espanya d’Enduro 2; David Giménez, campió d’Espanya de Supermoto SM Pro; i Jaume Gaya, campió d’Espanya de Supermoto SM Lites. També ha rebut un reconeixement la Diputació de Lleida pel seu suport al motociclisme.

Pel que fa al Campionat Provincial, en total hi ha hagut 45 guardonats (15 campions), 21 en motocròs (7 campions), 15 en trial (5 campions) i 9 en dirt track (3 campions). En motocròs, els premiats han estat Ramon Llobet, Raúl Capdevila i Kilian Vall, que han estat primer, segon i tercer en la categoria d’afeccionats; Iban Lluís Cabezas, Sergio Castro i Jaume Gaya, en MX1; i Adrià Monné, Guillem Mascarilla i Daniel Garralón, en MX2; Albert Armengol, Sebastián P. López i Gerard Farré, en MX3; Aina Arfelis, Izan Querol i Axel Solé, en MX50; Dídac Arfelis, Carlos Prat i Iker Díaz, en MX65; i Biel Pera, Xavier Camps i Guillem Gaya, en MX85.

En trial, Aida Martí, Pau Giralt i Marco Font (categoria elèctrica); Marcial Vidal, Joan Ribes i Àlex Pifarré (groc); Òscar Pons, Ramon Ruis i Frances Giralt (verd); Ramon Vila, Adrián Casals i Joan Ros (blau); i Marc Cots, Roger Casas i Arnau Farré (vermell). Finalment, en dirt track, han estat distingits Jaume Gaya, Marc Setó i Andy Mañer (categoria elit); Ovidi Ramon, Diogo Moreira i Jaume Gaya (funrace) i Jordi Gaya, Pol Solà i Max Serra (alevins).

InfoLleida