Almacelles celebra el XXIV Campionat de Catalunya de Ciclisme ACELL-SPECIAL OLYMPICS

12/04/2019

El proper dissabte 13 d’abril, entre les 9,30 i  les 13 hores, Almacelles serà la ciutat escollida per hostatjar, un any més, la celebració del 24è Campionat de Catalunya de Ciclisme ACELL-SPECIAL OLYMPICS. Una prova organitzada per la Federació Catalana d’Esports per a disminuïts psíquics (ACELL), i que comptarà amb la col·laboració del mateix Ajuntament d’Almacelles i el Patronat Municipal d’Esports, entre d’altres.

La prova s’organitzarà en diferents proves de 5 Km, proves adaptades (tricicle i bici), 500 m i 1 Km. Totes aquestes curses es faran en el circuit que s'habilitarà per a aquesta ocasió, ubicat a la Rambla de la Il·lustració al costat del Parc Europa d'Almacelles. La última prova serà la de 10 km, que sortirà del centre de Sant Joan de Déu i tindrà l'arribada al Parc d’Europa.

Hi haurà diferents categories, des de 8 anys -que seria la categoria mínima- fins a la Sènior, que seria la dels participants de 30 anys en endavant. Hi participaran esportistes provinents de diferents centres de disminuïts psíquics de tota Catalunya, incloent els del centre de Sant Joan de Déu-Terres de Lleida d’Almacelles.

InfoLleida