Alcarràs recupera el programa d’activitats físiques ‘Fem Esport’ amb una vintena de propostes

16/09/2021

L’Ajuntament d’Alcarràs, mitjançant el seu Patronat Municipal d’Esports, recupera per aquest curs 2021-22 el programa d’activitats físiques per adults ‘Fem Esport’ amb vint-i-una propostes com ara l’entrenament funcional, el running, la marxa nòrdica, el zumba, el cycling (amb bicicleta estàtica i diferents nivells) o els hipopressius i el ioga. Les diferents activitats s’iniciaran a partir d’aquest 5 d’octubre i les persones interessades poden formalitzar la seva inscripció al Patronat Municipal d’Esports de dilluns a divendres i entre les 10.00 i les 13.00 h del matí i les 16.00 i les 18.30 h de la tarda.

L’ampli llistat d’activitats, explica la regidora d’Esports, Ester Ibars, inclou propostes per a tota mena de persones adultes i, en conseqüència, s’anima tothom a informar-se i triar la que millor s’adapti a les seves circumstàncies: “el ventall és ampli i, així, oferim des de ioga, esquena sana, hipopressius, Pilates, cycling i entrenament funcional fins a tonificació i càrdio, running, Zumba, marxa nòrdica o gimnàstica terapèutica. En algunes activitats, com ara el cycling, la marxa nòrdica, l’entrenament funcional o el ioga hi haurà diversos grups segons el nivell per tal que tothom se senti còmode practicant el seu esport. En total, volem organitzar vint-i un grups d’activitat”, destaca Ibars. Per dur-les a terme, s’empraran diferents espais com ara el Poliesportiu, l’IES Alcarràs, el Pavelló Polivalent o el local de la Penya Barcelonista.

Preus ajustats

Per participar en qualsevol de les activitats les quals s’ofereixen caldrà formalitzar matrícula mitjançant un pagament únic de 24 euros el qual dona dret a més a més a l’assegurança esportiva obligatòria i satisfer mensualment una quota de 27 euros que, en el cas de persones jubilades, queda en 12 euros. Si la persona matriculada vol gaudir de més d’una activitat, la segona tindrà un cost mensual de 8 euros. Totes les activitats s’iniciaran a partir d’aquest 5 d’octubre sempre que hi hagi un mínim de deu inscrits per grup que, en el cas dels sis grups de cycling, quedarien en vuit l’aforament és limitat en aquesta activitat. “Animo tothom a informar-se i triar l’activitat que millor s’adapti als seus interessos i necessitats. Amb les vacunes, s’ha obert un temps nou i cal, amb les mesures sanitàries degudes, començar a recuperar plegats totes aquelles activitats que han fet d’Alcarràs un poble saludable i actiu. Des de l’equip de govern municipal considerem l’esport un servei essencial perquè l’activitat física ens fa a tothom més sans i més feliços i ens ajuda a gaudir d’una vida encara més plena”, apunta la regidora.

 

Infolleida