Alcarràs i diversos municipis del Baix Segre, de dol per la mort de Ramon Espasa, gerent del Patronat Municipal d'Esports

17/02/2021

La corporació municipal d'Alcarràs manifesta el seu "més sentit condol pel traspàs, aquest 16 de febrer i a l'edat de 54 anys, del Sr. Ramon Espasa i Molgó, Gerent del Patronat Municipal d'Esports, davanter a la UE Lleida, el CFJ Mollerussa i d'altres equips catalans i, també, incansable promotor a la demarcació del futbol base. Va fundar i coordinar l'escola de futbol Baix Segrià i l'escola de futbol les Garrigues, va ser coordinador del Lleida Esportiu, el FiF Lleida i el CFJ Mollerussa i, també, va exercir com a responsable dels centres de tecnificació a Lleida del RCD Espanyol i el FC Barcelona i va coordinar els centres de tecnificació del Real Zaragoza a tot Aragó."
L'Ajuntament d'Alcarràs va convocar a les 20.00h un minut de silenci davant les oficines del Patronat Municipal d'Esports en memòria de Ramon Espasa. També, i fins aquest 19 de febrer, queden suspeses en senyal de dol totes les activitats esportives municipals.

L'Escola de Futbol Baix Segrià ha fet pública aquesta carta de condol:
"No sabem ni per on començar per mencionar el que has significat per aquesta Escola de futbol que tu vas impulsar.
Una Escola que va veure com ajuntava tot el jovent dels pobles del Baix Segre, aconseguint una comunió que ha portat a crear famílies i grups d’amistat.
Mai ningú et podrà agrair tota la feina i dedicació que vas tenir per fer créixer la família del Baix Segrià i els que hem estat al teu costat sabem que te l’has estimat i has estimat la seva gent, involucrant a molt jovent a formar-se com a persona i a formar-se en el món del futbol.
Per tota la família del Baix Segrià, avui és un dia molt complicat perquè ens deixa una persona que ha fet possible que avui aquesta Escola estigui en ple funcionament i els que hi treballem farem que això continuï així durant molts anys perquè, des d’allà on siguis, estiguis orgullós de la teva Escola.
Eternament agraïts!
T’estimem!"
Infolleida