Alcarràs contracta 7 persones aquest estiu gràcies als plans d’ocupació del SOC

06/07/2019

L'Ajuntament d'Alcarràs s'ha adherit al Programa de foment de treball i formació subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Es tracta d’una iniciativa, en el marc de la Campanya Agrària de Lleida de 2019, amb la qual podrà contractar aquest estiu a set persones durant 4 mesos, de l'1 de juliol al 31 d'octubre, per a la realització de tasques relacionades amb la gestió de la Campanya Agrària.

L'objectiu del programa és facilitar experiència i formació als demandants d'ocupació que millori la seva qualificació i oportunitats d'inserció i contribuir a la millora de les condicions de la intermediació dels treballadors temporers. Les persones contractades han de complir el requisit d'estar en possessió d'una titulació universitària oficial de grau o equivalent i seran contractades com a tècnics mitjans.

Els contractes tenen per objectiu coordinar la regulació dels fluxos migratoris, d'assessorament i informació en l'àmbit sociolaboral a les persones treballadores en la gestió de les campanyes agràries, i realitzar el seguiment de les condicions d'allotjament i en general de la seva estada, entre altres funcions.

InfoLleida