A 2 punts del líder

11/03/2018

L' EFAC Almacelles supera al Lleida B (2-4) i es posa a tir del San Cristóbal, el líder de 1ª Catalana

El Lleida B i l’Almacelles van oferir un espectacle poc usual a la Primera Catalana. Tots dos equips van sortir a buscar el gol des del primer minut. El Lleida B va pagar cara la manca d’encert i l’EFAC es va avançar als 20 minuts de partit gràcies a una errada en la sortida de Pau Bosch que aprofitava Chipi. Era el 0-1, però en 10 minuts fatídics pels locals, arribarien dos gols roig-i-negres més, tots ells amb la participació de Chipi, que va servir en safata el 0-2 a Pol Simó, i, 3 minuts més tard, aprofitava l’assistència de Jordi Martí per fer el tercer.

Encara abans del descans, Jordi Martí hauria pogut fer el 4t si no hagués aparegut la mà salvadora de Pau Bosch.

Pocs s’esperaven el gir de guió de la segona meitat, i és que en només 5 minuts, el Lleida va posar-se al partit gràcies a l’estratègia dels córners. Pau Garcia primer, i Noel Carbonell després, batien a Jordi Chiné i feien pujar el 2-3 a l’electrònic.

No obstant, l’alegria blava es va esfumar amb el 4t gol visitant, obra de Jordi Martí, que amb un gran salt va anticipar-se a tota la defensa per superar a Pau Bosch.

Amb el marcador final de 2 a 4, el Lleida seguirà a la zona mitja de la taula mentre que l’EFAC es situa a només 2 punts del líder.

En la propera jornada, el Lleida B visitarà el camp del Balaguer i l’Almacelles rebrà a casa l’Alpicat. Tots dos partits es jugaran la tarda de diumenge.