6ª cursa de la Copa Redd Michelin Ara Lleida 2019 al circuit d'Alcarràs

01/12/2019

El Circuit d’Alcarràs ha reunit més de 40 pilots per a la celebració de la sisena cursa de la Copa Redd Michelin Ara Lleida 2019, la segona en format Flat Track.


L’activitat en pista ha començat a les 9:30h del matí amb la celebració dels entrenaments cronometrats de totes les categories.

Ferran Cardús s’ha endut la victòria a Alcarràs, la sisena de la temporada, per davant de Gerard Bailo i del seu company d’equip, Alejandro Rodriguez. La victòria de Cardús serveix per a que el pilot barceloní es proclami campió de la Superpilot de la categoria Elit a falta d’una cursa.

El pilot del Kawasaki Català, Eric Reixach ha guanyat la categoria Open després d’una gran lluita amb Eric Reverté que finalment ha quedat en segona posició. Al tercer esglaó del podí ha pujat el pilot francès Arbel Loïc.

Marco Morelli, ha estat el pilot més destacat de la categoria Funrace on ha guanyat les dues mànigues del dia. Max Sanchez ha quedat en segona posició i Marc Aguilar en tercera.

En Enduro Cross, Xavier Galindo ha quedat en primera posició empatat a punts amb el segona classificat, Abel Cliville. Marius Lita ha completat les posicions d’honor.

En 85cc, Brian Uriarte no ha donat opcions als seus rivals i s’ha endut la victòria al Circuit d’Alcarràs. Uriel Hidalgo ha finalitzat en segona posició i Jordi Gaya en tercera.

La categoria Alevins ha tingut com a vencedor a Max Sanchez. Crisian Lacueva i Adrian Molina han pujat al podí en segona i tercera posició.

L’última cursa de la temporada de la Copa Redd Michelin Ara Lleida tindrà lloc el proper dia 15 de desembre al circuit d’Agramunt.
Infolleida. FOTO: Joel Molina