200 participants a la 3ª Cursa de l'Àngel d'Almenar

23/07/2017

Ramon Carulla i Elisa Lladós guanyen la prova llarga i Jordi Camats i Anna Bové s'imposen en la curta

La Lliga Ponent Eurosomni va acomiadar-se aquest dissabte de l’activitat fins al mes de setembre. Ho va fer amb la Cursa de l’Àngel-Vila d’Almenar, que va celebrar la seva tercera edició aplegant uns 200 participants entre totes les seves propostes: curses infantils, una cursa de 5 kilòmetres i una cursa de 10 kilòmetres. Enguany la cursa coincidia amb la celebració del 34è aniversari de la col·locació de l’emblemàtic àngel que corona el campanar de l’església parroquial d’Almenar. 

Ramon Carulla va ser el vencedor masculí amb un temps de 38.08. El van acompanyar al podi Àlex Salinas i Aleix Sierra que van ser segon i tercer respectivament. En dones, Elisa Lladós es va imposar amb un crono de 46.43, pel davant d’Irma Zaviriucha, segona i d’Anna Castro, tercera.

Pel que fa als 5 kilòmetres, victòria en homes de Jordi Camats, amb 19.06, seguit de Sergi Ventaja i Xesko Martínez. En dones, triomf per a Anna Bové amb 22.02, pel davant de Cecília Coromina, segona i de Ruth Martí, tercera.

La sortida i arribada van estar ubicades a la zona esportiva de l’Horta, a les piscines municipals d’Almenar. La prova va transcórrer per carrers asfaltats i camins de terra del municipi d’Almenar, tan urbans com interurbans. 

InfoLleida