Un espectador agredeix l'àrbitre a Alpicat i els Mossos el fan fora del camp

13/03/2017

En el partit entre l'Alpicat B i el Blocs Joan Carles

Els Mossos d’Esquadra van identificar i van expulsar del Municipal d’Alpicat un espectador, seguidor del Blocs Joan Carles, després que saltés al terreny de joc i agredís l’àrbitre, a qui va clavar una empenta durant la disputa del partit Alpicat B-Blocs Joan Carles, que va finalitzar amb triomf de l’equip local per 8-1. L’incident es va produir en el minut 35, quan el marcador ja assenyalava un 2-0 a favor de l’equip local. L’àrbitre, afiliat al Comitè Tècnic de Tarragona, va assenyalar un penal a favor de l’equip local. En aquell moment va saltar un aficionat de l’equip visitant i va clavar una empenta per l’esquena al col·legiat, que va avisar els Mossos, que ja havien desplaçat una dotació amb vuit agents al Municipal. La Federació Catalana de Futbol també tenia desplaçat un delegat federatiu des de Barcelona. El partit va estar parat 5 minuts encara que no es va suspendre i els agents van identificar l’agressor i el van expulsar de la instal·lació.