Un altre Estatal d'esquí nàutic a Gimenells

24/05/2017

El complex nàutic 2Llacs acollirà l’any que ve el certamen, que ja va albergar el 2014, després d’un any sabàtic | Mediten organitzar un Open Internacional

El complex 2Llacs, a Gimenells i Pla de la Font, tornarà el 2018 al calendari de competició després d’un any sabàtic. Ho farà organitzant el Campionat d’Espanya absolut d’esquí nàutic, wakeboard i wakeskate, la primera competició que va acollir el 2014. Els organitzadors van decidir prendre’s un any de descans després d’organitzar de forma consecutiva dos Europeus, el de sub-21 el 2015 i l’absolut l’any passat, amb un èxit rotund. De fet, la Federació Internacional els havia de concedir un altre torneig continental per a aquest mateix any, però van declinar l’oferta.

Tot i que encara no s’ha oficialitzat, la Federació Espanyola inclourà Gimenells en el pròxim calendari com a seu de l’Estatal, i hi ha la possibilitat que també s’organitzi un Open Internacional.

D’altra banda, el complex nàutic 2Llacs de Gimenells i Pla de la Font, que combina el vessant lúdic amb la competició, va estrenar la setmana passada una nova modalitat, el paddle surf king, que van posar a la pràctica alumnes del col·legi L’Àlber d’Albesa.
Segre