Soses inicia la festa major amb una jornada solidària

06/05/2017

La Festa Major de Sant Miquel de Soses s’ha posat en marxa amb una Jornada Esportiva solidària que ha recaptat fons per a l’AFANOC i l’AECC | En total seran tres dies de festa, en què, a més de l’esport, els protagonistes seran la música i la tradicional trobada a l’ermita de Sant Miquel

La d’avui era la segona edició de la Jornada Esportiva. Ha començat al matí i es desenvoluparà durant tot el dia sota l’organització del Club Ciclista Soses i l’Associació Cultural de Dones de Soses amb el suport de l’Ajuntament. Tots els fons que es recullin es destinaran a l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Avui també s’ha celebrat, al Camp de Tir Joan Farré, una sessió de tir al plat. Al vespre serà el torn per a la nit jove a la Sala del Ball, amb la música de Dj Bleizy, Dj Selvas i Dj Paco Pil.

Diumenge hi haurà un únic acte, la representació de l’obra musical ‘La serva padrona’ que es podrà veure a les 19.30 hores a la Sala del Ball, coincidint amb un any en què la Coral Clamor de Soses celebra el seu 50è aniversari.

El dilluns al matí serà el moment de la tradicional trobada a l’ermita de Sant Miquel, on es procedirà a la benedicció del terme municipal i se celebrarà la Missa en honor a Sant Miquel. En acabar, es farà una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Cervera. A la tarda serà el torn per al concert i ball de tarda que oferirà l’orquestra Nueva Etapa a la Sala del Ball, una sessió musical que servirà com a fi de festa.

InfoLleida