Soses celebra la tradicional trobada a l'ermita de Sant Miquel amb una missa cantada i sardanes

08/05/2017

La jornada ha inclòs la benedicció del terme municipal i la celebració d’una missa en honor a Sant Miquel, cantada per la Coral Clamor

Soses ha celebrat avui l’acte central de la seva Festa Major de Sant Miquel, consistent en la tradicional trobada a l’ermita del seu patró.

La jornada ha inclòs la benedicció del terme municipal i la celebració d’una missa en honor a Sant Miquel, una missa que ha estat cantada per la Coral Clamor. En acabar, s’ha fet una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Cervera. A la tarda serà el torn per al concert i ball de tarda que oferirà l’orquestra Nueva Etapa a la Sala del Ball, una sessió musical que servirà com a fi de festa.

Els actes de la Festa Major de Sant Miquel de Soses van començar dissabte amb una Jornada Esportiva solidària a benefici de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). També es fa fer una sessió de tor al plat organitzada per la Societat de Caçadors Lo Perdigó, a més de la nit jove a la Sala del Ball, amb la música de Dj Bleizy, Dj Selvas i Dj Paco Pil. Diumenge hi va haver un únic acte, la representació de l’obra musical ‘La serva padrona’.

InfoLleida