Rosselló inaugura la nova Plaça de l'Aviador

03/06/2017

Les obres han tingut un cost de 67.000 euros | L'acte ha donat el tret de sortida a la setmana cultural del municipi

Rosselló ha inaugurat la nova Plaça de l’Aviador. D’aquesta manera es recupera un espai emblemàtic del municipi que anys enrera havia acollit nombroses activitats populars però que poc a poc havia anat perdent protagonisme.

Les obres han conservat la Font i han millorat la relació de la plaça amb els carrers que l’envolten facilitant la circulació de vehicles i vianants.

Al contrari del que molts visitants pensen, la nomenclatura de la plaça no es deu a cap aviador i no te res a veure amb el món aeri sino que es tracta d'un nom que es va posar antigament quan s'aviava el bestiar a la plaça perquè ben a prop hi passava el canal on els animals hi podien beure aigua.

Les obres de la plaça s’han fet en un mes i han tingut un cost de 67.000 euros que han aportat l’Ajuntament amb 32.500 euros i la Diputació amb 34.500 euros.

L’acte inaugural ha comptat amb autoritats com el president de la Diputació Joan Reñé, edils i regidors de municipis propers i una cinquantena de veins del poble.

Tanmateix, la posada en marxa de l’espai dona el tret de sortida a la Setmana Cultural de Rosselló amb diferents actes durant tota la setmana.

Joan Llompart