Principals projectes dels pobles del Segrià pel 2018

02/02/2018

Dels projectes pel 2018 als pobles del Segrià en destaquen els dels nuclis poblacionals més massificats com és el cas d’Alcarràs on l’Ajuntament, a l’espera d’un fons FEDER, vol canviar l’enllumenat per llums LED. També s’han iniciat els tràmits per la construcció d’una rotonda a l’entrada del poble i per l’inici del projecte estrella: el nou cementiri.

En el cas d’Almacelles, es preveu que l’Institut Català del Sòl construeixi un nou polígon industrial per facilitar el creixement d’empreses locals.

Alpicat és una de les localitats que més invertirà a nivell d’infraestructures amb la reurbanització de la Plaça de l’Església, la construcció d’un nou Ajuntament i l’ampliació de les piscines municipals.

Una de les obres que centra més atencions a la comarca és la reconstrucció de l’Església de Rosselló. Dos anys després de l’ensorrament es preveu la reobertura de la capella a finals de març.

Algunes altres de les actuacions destacades seran l’inici de les construccions de nova biblioteca de Torrefarrera i la nova escola d’Almenar així com l’acabament del centre cívic de Torres de Segre i del nou poliesportiu d’Albatàrrec


Joan Llompart