Pepe Viyuela, l'estrella del Buuuf! d'Alcoletge

01/05/2017

L'actor riojà va posar ahir el punt final a la sisena edició del Buuuf! amb l’espectacle 'Encerrona' al carrer Nou | Viyuela va ser la cara més coneguda d'un espectacle ple d'actuacions

El festival Buuuf! va posar ahir el punt final a la sisena edició amb una jornada plena d’actuacions en què una de les cares més conegudes va ser la de l’humorista Pepe Viyuela, amb l’espectacle Encerrona al carrer Nou, que es va posar el públic a la butxaca.

Però el seu no va ser l’únic espectacle de la jornada, sinó que durant tot el dia es van succeir les actuacions i els jocs de Tombs Creatius.

La festa es va veure interrompuda pel gran xàfec que va caure a la tarda, motiu pel qual es va suspendre el darrer espectacle: Al fin y al cabo, d’El Gran Rufus, de manera que el certamen va acabar precipitadament.

En total, des de divendres passat, han actuat una vintena d’artistes que tenien previst oferir gairebé una quarantena d’actuacions. En aquesta ocasió, van rebre un centenar de peticions de companyies per actuar al festival.
Segre