Obertes les inscripcions a la 3ª marxa solidària Sant Joan de Déu

28/06/2017

Els participants en la jornada, que se celebrarà el 8 d’octubre, podran optar entre tres distàncies

La tercera edició de la Marxa Solidària Sant Joan de Déu pel Pla de Ponent, que se celebrarà el 8 d’octubre dins el circuit Marxa.cat de marxes saludables de Ponent, ha obert inscripcions.

L’objectiu és d’una banda, obrir la institució a la població de Lleida i rodalies per tal de mostrar la feina que desenvolupen, i d’altra banda, aconseguir diners per un projecte d’equipament d’una ludoteca d’infants a un centre d’acollida de Refugiats de Sant Joan de Déu a Manresa.

També volen que sigui un acte on les persones ateses a Sant Joan de Déu Terres de Lleida puguin ser part activa, organitzant, col·laborant i participant en la mateixa.

La marxa serà no competitiva, amb tres distàncies de 30, 20 i 10 kilòmetres. El circuit serà lineal, amb sortida a Lleida i arribada a Sant Joan de Déu d’Almacelles. Les persones que vulguin fer menys distància sortiran d’Alpicat (20 kilòmetres) o de Raimat (10).

Els organitzadors de la marxa són Sant Joan de Déu Terres de Lleida i el Centre Excursionista Lleida, amb la col·laboració especial del Centre Excursionista Alpicat i Xavi Thai.

InfoLleida