Neix un projecte per promoure la igualtat de gènere a Alcarràs

09/10/2019

L'Àrea de la dona de l'Ajuntament d'Alcarràs, conjuntament amb l'Associació de Mestresses de Casa, ha engegat el projecte Adona. Es tracta d’una iniciativa que neix amb l'objectiu de generar espais de trobada, relació i cooperació per a les dones del municipi

A través de xerrades, cursos, trobades i exposicions, cada trimestre es pretén incloure la perspectiva de gènere, l’apoderament de les dones i la promoció de la igualtat a Alcarràs.

Segons ha explicat la regidora Ester Ibars, “les activitats que es fan al municipi han de tenir un enllaç amb l'Associació de Mestresses de Casa, per la seva influència a l'hora de generar espais de trobada i crear xarxa”. 

La primera activitat d’Adona, ha tingut lloc aquest dimarts, 8 d’octubre, amb la primera sessió d’iniciació al ioga. La sessió costa 10 euros a les sòcies de les Mestresses de Casa i 12 euros a les no sòcies, i es repetirà amb una segona sessió el 15 d’octubre.

D’altra banda, en el marc del projecte Adona, l’associació cultural El Garatge realitzarà un taller gratuït el 8 de novembre per treballar l’art del riure. Així mateix, el dia 26, tindrà lloc una xerrada sota el títol ‘Relacions sanes i relacions tòxiques’. Per finalitzar el trimestre, el 10 de desembre, Adona ha programat el taller de cuina ‘Entrants de Nadal’, amb degustació.

Infolleida