Més d’una trentena de persones a Rosselló a la presentació del llibre “El Segrià a Escaire i Cartabó”

10/03/2017

Gràcies a Fèlix Montagut l’església de Rosselló ha recuperat el seu campanar en forma de dibuix, que es va esfondrar ara fa un any. La publicació compta, a més a més, amb dibuixos dels seixanta racons més emblemàtics dels pobles del Segrià

El llibre de Fèlix Montagut suma una nova fita a la sèrie iniciada al 2011 amb la Seu Vella i seguida, amb la seva particular visió d’antic delineant, de Lleida, el Pla d’Urgell, el Turó de la Seu Vella i Cambrils. L’autor va començar a dibuixar com a teràpia després de superar el càncer ara fa 6 anys, i no ha deixat de fer-ho des de llavors.

L’acte ha estat organitzat pel Centre d’Estudis Comarcals del Segrià en col·laboració de l’Associació Mariana de Rosselló, dues associacions que lluiten per preservar el patrimoni dels pobles del Segrià.

 

Montagut plasma imatges  a escaire i cartabó del patrimoni emblemàtic de la majoria dels pobles de la comarca del Segrià. A més, en aquesta ocasió ha acompanyat els dibuixos de textos explicatius en català, castellà i anglès firmats per persones coneixedores de l’entorn.

 

 

Lídia Rizos