Més de dos milers de persones participen a la Festa d l'Aigua d'Almacelles

05/03/2017

Aquesta és la 62ª edició de la desfilada i concurs de carrosses i comparses de la festa de l’aigua d’almacelles, una de les rues més antigues i amb més tració de tota Catalunya.

La Festa de l’Aigua conmemora  una data històrica que va canviar la vida dels seus habitants: la posada en funcionament del canal d’Aragó i Catalunya i, amb aquest, l’arribada de l’aigua el març de 1910.

Un públic d’allò més entregat ha gaudit de les carrosses, la música i el color que ha aportat la desfilada d’enguany, amb una meteorologia que s’ha comportat d’allò més bé i que ha permès que l’acte central de la Festa de l’Aigua lluís amb les seves millors gales. Com sempre, els més petits han estat els que estaven més atents a una festa que coneixen d’allò més bé.

Segons l’organització prop de  2.000 persones s’han congregat al llarg del quilòmetre de Rambla per on ha transcorregut la multitudinària desfilada. Enguany han participat una vintena de carrosses i tres comparses arribades de diferents destinacions com Lleida, Alguaire, Almenar, Alcarràs i la mateixaAlmacelles.

Lídia Rizos