Lleida és un referent mundial en el sector de la monètica i de la gestió d'efectiu

14/03/2017

Així ho ha assegurat el president de la Diputació Joan Reñé, que aquest dimarts ha inaugurat les noves instal·lacions de CashDro del Grup ICG, situades al polígon del poble. El nou espai compta amb 2.800 metres quadrats de centre de muntatge i una àrea comercial amb una zona d'exposició d'equips, aules de formació, i una gran zona logística per abastir els diferents mercats.

EL Centre de Serveis Tecnològics de CashDro inaugura les seves noves instal·lacions que s'ubiquen al Polígon Industrial de Torrefarrera ocupant una superfície de 2.800 metres quadrats. Aquesta actuació respon a les necessitats de creixement de l'empresa que comercialitza els seus productes arreu del món. Així ho han expressat Andreu Pi, que assegura que l'empresa representa un referent en el sector de la monètica i de la gestió d'efectiu. Actualment exporta a 15 països, però esperen continuar creixent.

Això demostra que empreses de tot tipus poden tenir èxit i que Lleida també és un referent mundial en el món tecnològic, més enllà del sector primari i el turisme.

L'obra és un edifici emblemàtic dividit en dues plantes. A la planta baixa de l'edifici s'hi troba la zona de 'show room' on s'exposen els equips adaptats a cada tipus de negoci i l'àrea tècnica, a més a més de la una zona logística des d'on s'abasteixen els diferents mercats. A la planta superior s'hi troben les aules de formació teòrica i pràctica on formen als seus treballadors.

Lídia Rizos