L'EFAC encara no guanya fora

03/04/2017

L’EFAC Almacelles segueix sense trobar la tecla cada vegada que juga lluny de casa i davant d’un Suburenc necessitat va sumar la sisena jornada consecutiva sense guanyar a domicili (3-3). La falta de punts a les sortides és llastant en el quadre roig-i-negre, que a poc a poc veu com s’amplia la distància respecte al segon classificat. L’enfrontament d’ahir va ser un duel d’alternatives en el qual es van avançar els d’Almacelles, més tard es van veure al darrere i, finalment, van encaixar l’empat a falta de cinc minuts, després d’haver-se col·locat de nou en avantatge.

El partit va començar amb domini lleidatà, i és que els homes de David Giménez van prendre la iniciativa ja a l’inici i mitjançant la possessió de la pilota van començar a sotjar la porteria defensada per David. Així, amb prou feines passat el quart d’hora va arribar el primer gol del partit, amb una centrada des de la banda dreta que va deixar Óscar sol davant del porter perquè el futbolista posés els seus en avantatge (0-1).

Amb aquest avantatge mínim es va arribar al descans i fins a la segona meitat no es van animar els jugadors en el que va acabar sent un festival de gols. I després de tot just tres minuts disputats del segon temps, el Suburenc va empatar i, tot seguit, es van posar al davant, quan Sarabia va rematar arran d’un córner (2-1). L’EFAC Almacelles, que havia passat de liderar el partit a veure’s al darrere, no va tardar a assumir riscos i estirar efectivitat per decantar la balança cap al seu costat. Una acció personal d’Héctor tornava les taules al marcador, 2-2.

I, novament, la inspiració personal donava rèdits als jugadors visitants, ja que el 2-3 va arribar quan Roger, al segon pal, va ser el més llest al recollir una pilota solta que deixava els seus en una molt bona posició. Faltaven poc més de deu minuts i l’EFAC havia tornat a manar en el marcador, però en una nova jugada a pilota aturada el Suburenc va aconseguir l’empat definitiu (3-3).

Després del partit, el tècnic de l’EFAC Almacelles, David Giménez, va reconèixer que “crec que hem fet mèrits per guanyar, però el resultat és just perquè hi ha hagut ocasions per als dos”.