L'educació emocional, eix central de la conferència impartida per Sònia Cervantes a Torrefarrera

02/03/2017

Cervantes és psicòloga i terapeuta infanto-juvenil i col·laboradora dels programes de televisió Hermano Mayor i El Campamento

La Sala Social de l'Ajuntament de Torrefarrera ha acollit la conferència "Adolescents: rebels sense causa", a càrrec de Sònia Cervantes, col·laboradora dels programes de TV HermanoMayor i El Campamento. L'acte s'emmarca dins el cicle de conferències gratuïtes sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2017 per la Regidoria de Promoció Econòmica.

Durant la conferència, Sònia Cervantes ha donat les eines bàsiques per a una educació emocionalment intel·ligent. Segons explica, "l'educació emocional implica crear un ambient d'afecte, autoritat, comprensió, acceptació, respecte i compromís a fi i efecte de poder construir una persona lliure i autònoma". S'ha volgut centrar en l'adolescència, que recalca que "acostuma a ser una etapa crítica tant per als pares i mares com per als fills, ja que implica una època de canvis constants i adaptació continuada. Lluny de ser una etapa feixuga, pot representar una bona oportunitat per al creixement de totes les parts implicades".

Sònia Cervantes (Barcelona, 1974) és llicenciada en Psicologia, Màster en Psicologia Clínica i de la Salut, Diplomada en Teràpia Sexual i de Parella i Diplomada en Teràpia Infanto-Juvenil. Actualment exerceix la seva activitat professional com a psicòloga al seu centre de Barcelona. És coneguda per la seva col·laboració als programes televisius HermanoMayor i El Campamento (Cuatro, Mediaset) i autora dels llibres Viure amb un adolescent i ¿Vives o sobrevives?.
Infolleida