L’Alpicat perllonga la mala ratxa

13/03/2017

Només ha sumat un punt en els últims quatre partits. El capità Toje va enviar un penal al pal al segon temps

L’Alpicat va encaixar a Ca n’Anglada, davant del San Cristóbal, la tercera derrota en les últimes quatre jornades (2- 0). La possessió inicial va ser per als locals, mentre que l’Al- picat va buscar la verticalitat. Toje va obligar Adri a intervenir sota pals amb un tret des de la frontal de l’àrea. El porter local també va evitar un gol de Ven- drell després d’una bona juga- da de Garriga. Pablo Prieto va contestar amb un xut que Crisos va aturar en dos temps. Després del ritme alt del primer quart d’hora, van arribar 15 minuts igualats però sense ocasions.

Tanmateix, en el minut 32, Xavi Camps va controlar la pi- lota a la frontal de l’àrea visi- tant i va ajustar el seu tret al pal dret per batre el porter Crisos (1-0). El gol va provar com una gerra d’aigua freda a l’Alpicat, que va veure com poc després el seu porter va salvar en primera instància un contraatac local, però el mateix Camps va caçar el rebuig per fer pujar el 2-0 al marcador. Càstig excessiu per als de Jordi López després d’un bon primer temps.

A la represa, el porter local Adri va evitar que Toje, de fal- ta directa, i Iván aconseguissin retallar distàncies al marcador. Crisos, poc després, va evitar també que Pablo marqués el ter- cer gol egarenc i, tot seguit, el conjunt lleidatà va tenir la seua millor oportunitat per marcar el 2-1. Toje va ser l’encarregat de llançar un penal per mans d’un defensor local, però va enviar la pilota al pal i la remata- da posterior de cap de Castelló la va parar Adri amb una gran intervenció.

L’Alpicat es va ressentir i tant Ruy com Hassen van perdonar el 3-1. L’última ocasió clara la va tenir Vendrell, després d’una centrada de Garriga, però un inspirat Adri va mantenir la se- ua porteria a zero fins al xiulet final.

“Han estat més efectius”

Després de la derrota al camp del San Cristóbal, l’en- trenador de l’Alpicat, Jordi López, va afirmar que el seu equip “no ha estat gens mala- ment” al llarg dels 90 minuts ja que “hem tingut el control de la pilota pràcticament en tot moment”. Tanmateix, “en una jugada mal defensada ens han marcat i, malgrat que “ho hem continuat intentant, en una ju- gada aïllada han marcat el 2- 0”. Després del descans, “hem fallat un penal, amb una altra gran parada del seu porter”, que ha estat molt bé. En resum, “ells han estat molt més efectius”, va concloure López.