L’alcalde d’Almacelles reclama més inversió per a la subvariant nord d’Almacelles

28/03/2017

Ho ha fet en la jornada celebrada avui a Barcelona, organitzada per la mateixa Moncloa i el Ministeri de Foment, amb la presència del president del Govern espanyol Sr. Mariano Rajoy i el ministre del ram, el Sr. Íñigo de la Serna

En la jornada celebrada avui a Barcelona, organitzada per la mateixa Moncloa i el Ministeri de Foment, amb la presència del president del Govern espanyol Sr. Mariano Rajoy i el ministre del ram, el Sr. Íñigo de la Serna; s’ha deixat palès que aquest ministeri no contempla d’entrada ni un euro pel que fa a l’obra de la subvariant d’Almacelles, una obra reivindicada llargament des de l’any 2002.

A la jornada, titulada “Conectados con el futuro”, s’hi han desgranat tot un seguit d’inversions que el Ministeri de Foment es compromet a fer a Catalunya en els propers anys. Reunió adreçada principalment a directius i empresaris del món de la construcció, també hi ha estat present l’alcalde d’Almacelles Sr. Josep Ibarz, en tant que representant de la Diputació de Lleida i responsable en infraestructures d’aquest ens. En finalitzar la Jornada, l’alcalde d’Almacelles ha demanat al Ministre detalls sobre l’estat d’aquesta obra prorrogada i amb consignació any rere any sense que mai s’hagi arribat a concretar la seva execució, i ha estat el mateix ministre qui s’ha fet càrrec de la petició i ha demanat que es torni a reclamar formalment al Ministeri. En aquest sentit, l’alcalde d’Almacelles li ha fet veure la necessitat de donar sortida a un intens trànsit pesant que avui en dia encara ha de passar per part del nucli urbà del municipi, especialment per arribar a algunes indústries agroalimentàries properes com la Cooperativa del Camp, que ha augmentat la seva capacitat amb naus d’emmagatzematge per a un volum de fins a 40 milions de Kgs. pel que fa al panís, i 11 milions de Kgs. per a l’ordi i el blat.
Infolleida