L’Ajuntament de Soses reobre a la circulació la plaça Montull en anar completant les obres d’urbanització

05/04/2017

La plaça Montull de Soses va quedar aquest dimarts reoberta a la circulació després de dotze dies tancada al trànsit degut a les obres d’urbanització que s’hi estan duent a terme.

L’Ajuntament de Soses continua endavant amb les tasques que, des de començament de febrer, s’estan realitzant. Ara es procedirà a efectuar els treballs en els laterals de la plaça, acabant les voreres i començant a aixecar el mur que envoltarà la plaça, i posteriorment es completaran els accessos als altres carrers, mantenint-se la previsió d’acabar les reformes a finals d’aquest mes d’abril o principis de maig.

Aquesta actuació era una de les millores urbanístiques previstes per a la present legislatura, consistent en la urbanització de la plaça Montull i de les vies adjacents, és a dir, la cruïlla amb l’avinguda Catalunya, el carrer Portal i el carrer La Creu. La intervenció es va iniciar a finals del 2016 i es preveu que acabi a finals d’abril. Suposarà una inversió de 165.000 euros, dels quals 81.720,72 es finançaran mitjançant un ajut de la Diputació de Lleida.

Es tracta d’una obra força complexa que, al marge de renovar completament la plaça Montull, permetrà reordenar els carrers adjacents. En un d’ells, l’avinguda Catalunya, se senyalitzarà una nova zona d’aparcament, mentre que al carrer La Creu es modificarà el sentit de la circulació. A més, s’ampliaran algunes d’aquestes vies i es millorarà part de la placeta Domingo i les seves escales.

Infolleida