La Xallenge David Duaigües obre inscripcions

26/01/2018

La Xallenge David Duaigües ja ha obert les inscripcions de cara a la seva edició d’enguany, que se celebrarà en dos jornades: l’11 de març a Almatret i una setmana després, el dia 18, a Seròs.

Cada marxa constarà de dos circuits: un de llarg d’uns 50 kilòmetres, amb una dificultat mitjana-alta i que puntuarà per a la classificació de la Xallenge, i un de curt i popular d’uns 30 kilòmetres, aproximadament.

La Xallenge va néixer l’any 2007 de la mà del David Duaigües amb l’objectiu principal de gaudir de l’esport en un paisatge idíl·lic. En la seva estrena hi van participar prop de 200 bikers de Catalunya i l’Aragó. A l’edició del 2010, la Xallenge va passar a dir-se Xallenge David Duaigües (XDD) en record al seu fundador, desaparegut el mes de juliol del 2009 en l’incendi d’Horta de Sant Joan. Mica en mica, la XDD es va consolidar com una de les cites principals per als ciclistes i amants d’aquest esport, fins al punt que en la 8a edició, la de l’any passat, va arribar als 1.100 bikers entre Almatret i Seròs, amb ciclistes procedents d’arreu del país.

InfoLleida