La música moderna pren La Unió amb els combos de l’EMMA i de la resta d’escoles de la xarxa de l'Orfeó Lleidatà

19/03/2017

La Unió va acollir aquest dissabte la Mostra de Música Moderna-Trobada de Combos de les diferents escoles de la xarxa de l'Orfeó Lleidatà, una cita que va comptar amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música d'Alpicat (EMMA).

Totes les formacions de música moderna que aglutinen les diferents escoles de música que gestiona la Fundació Orfeó Lleidatà es van donar cita en aquest concert que va comptar amb la participació de deu agrupacions o combos moderns i una seixantena d’alumnes provinents de l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà, l’Aula de Música del Col·legi Sagrada Família, i de les Escoles Municipals de Música d’Alpicat, Alcoletge, Artesa de Lleida, Torrefarrera i Puigverd de Lleida.

Els combos són agrupacions de música moderna formades per estudiants de música d’entre 12 i 17 anys. L’objectiu dels combos és aprofundir en el coneixement musical a través de viure l’experiència de formar part d’un grup de música i aprendre el treball en equip que implica. Gràcies a la Mostra de Música Moderna, vam gaudir de l’actuació de deu combos i d’un repertori de versions de grups mundialment coneguts com Jackson Five, Aerosmith, Oasis, AC/DC o Nirvana, i també de grups del territori com Love of Lesbian, Els Catarres o Els Pets.

Infolleida