La campanya "Mama, papa, mengeu fruita" fa parada davant d'un centenar d'infants a La Granja d'Escarp i Massalcoreig 

22/03/2023

Els 101 escolars presents han pogut gaudir de l’actuació de La Cremallera i d’un esmorzar amb fruita cedida per Producció Integrada

La campanya ‘Mama, papa, mengeu fruita!’ del Consell Comarcal del Segrià ha fet aquest dimecres parada al Centre Cívic de La Granja d’Escarp, on un grup format per 101 escolars d’aquest poble i també de Massalcoreig han pogut gaudir d’una acció consistent en una actuació de la companyia teatral La Cremallera i un esmorzar a base de fruita cedida per Producció Integrada. L’acte ha comptat amb la presència de Sílvia Olmo, cap de l’àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Segrià.

Si la passada setmana la campanya va fer escala a Rosselló, avui s’ha desenvolupat davant dels nens i nenes de La Granja d’Escarp i Massalcoreig, tot plegat amb l’objectiu de fomentar el consum de fruita entre els escolars de la comarca. Aquest mateix format es repetirà el 27 de març al Casal Cultural d’Albatàrrec; el dia 29 a Aitona en un espai encara per concretar i amb una previsió de 125 alumnes assistents; i a Almenar en una data a determinar.

La campanya ‘Mama, papa, mengeu fruita!’ té com a base un missatge d'empoderament de les nenes i els nens, donant-los més responsabilitat i mirant que siguin elles i ells els garants del consum de fruita a casa seva. Des del Consell Comarcal del Segrià s’aposta doncs, per sensibilitzar els nens i nenes en la importància de que les famílies consumeixin fruita i, de retruc, que els pares i les mares esdevinguin altre cop exemple per als seus fills i filles.

Infolleida