La campanya de la flor encara la seva darrera setmana amb un nou èxit de participació

18/03/2019

Al llarg dels propers dies els visitants podran gaudir del mosaic bicolor únic que ofereixen els camps aitonencs a finals del mes de març: amb la flor blanca del perer prenent el relleu a la flor rosa del presseguer

La campanya de 2019 d‘Aitona en Flor’ encara aquesta setmana la seva recta final. I ho fa amb la flor rosa dels presseguers abandonant ja a poc a poc aquests dies els camps aitonencs i havent assolit tot un rècord de participació. I és que després de l’èxit assolit durant el primer tram de la campanya, al llarg dels darrers dies milers de nous visitants provinents de diversos punts de Catalunya s’han donat cita a la vila atrets per l’espectacularitat del mar de color rosa que tenyeix els camps de presseguers i pel simbolisme i la història dels diferents elements patrimonials i arqueològics de la vila.


A més, coincidint amb l’arribada dels darrers dies de març, tots aquells qui s’acostin al municipi aquesta última setmana de la campanya també seran testimonis de l’original combinació de tonalitats que comença a oferir el paisatge en aquesta època de l’any: on el color rosa dels presseguers dona pas progressivament al color blanc dels perers en algunes finques de la vila; brindant un espectacle cromàtic molt especial.


Entre els visitants que s’han desplaçat a Aitona recentment hi ha el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font; que a principis del passat mes de gener ja es va reunir amb l’alcaldessa Rosa Pujol i amb la tinent d’alcalde Maria Antònia Royes per treballar en les línies mestres de la campanya de la flor d’enguany. David Font, que va visitar el municipi aquest diumenge 17 de març, va felicitar als representants del consistori per l’aposta pel projecte de Fruiturisme i per la gran acollida i creixement sostingut que està experimentant any rere any la iniciativa; i va emplaçar a l’Ajuntament a seguir treballar conjuntament per potenciar i internacionalitzar els actius turístics del municipi i del territori.
Infolleida