La 4a Fira Salut i Benestar de Benavent de Segrià es consolida amb més d’una cinquantena d’expositors

04/04/2017

El certamen, adreçat a totes les persones interessades en les teràpies naturals i la medicina convencional, ha incrementat en un 10% el nombre de participants

La 4a Fira Salut i Benestar, que se celebrarà a Benavent de Segrià els dies 8 i 9 d’abril, arriba a la quarta edició amb un increment del 10% d’expositors respecte de l’any anterior, superant així la cinquantena de participants. Això ha obligat els organitzadors a ampliar l’espai destinat al certamen.

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació de la fira en un acte que ha comptat amb la participació del vicepresident quart, Jordi Latorre; de l’alcalde de Benavent de Segrià, Manel Català;  del regidor de l’àrea de promoció econòmica, Antoni Carré, i d’un dels expositors i col·laboradors, Àngel Farré.

El vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre, ha felicitat els organitzadors per haver consolidat el certament tant a nivell local com comarcal i ha destacat la gran importància que adquireix any rere any el benestar i la salut.

Aquesta fira, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, s’adreça a totes les persones interessades en les teràpies naturals i la medicina convencional. L’alcalde de Benavent de Segrià, Manel Català, ha explicat que es tracta d’una fira petita amb voluntat de creixement i amb una clara aposta per promocionar el benestar i la salut.

Un dels primers expositors del certament, Àngel Farré, també confia que serà una fira amb un llarg recorregut ja que a les comarques lleidatanes no hi ha tants certàmens especialitzats en aquesta matèria. 

El certamen, que és totalment gratuït, comptarà amb diferents espais que oferiran als visitants fins a 8 xerrades de professionals i comerciants del sector de la salut i del benestar físic i mental, com també jornades i col·loquis sobre tractaments, productes d’alimentació, agrobotigues, entre altres.

La zona d’expositors situada a la plaça de l’ajuntament inclourà una gran varietat de parades d’artesania, de productes naturals, de productes elaborats a mà, d’alimentació sana, de la cura del cos, de reciclatge i de protecció del medi ambient, de tecnologia i eficiència energètica, tal i com ha explicat el regidor de l’àrea de promoció econòmica, Antoni Carré.

També s’organitzaran tallers i jocs destinats als més petits. Els organitzadors preveuen superar els 3.000 visitants.

Infolleida