Inscripcions obertes per la cursa dels Tres Tossals a Alcoletge

22/05/2017

Es celebrarà dissabte 1 de juliol | Comptarà amb recorreguts de 10 i 5,5 quilòmetres puntuables per a la Lliga Ponent Eurosomni

La Cursa Els Tres Tossals d’Alcoletge ja ha obert inscripcions de cara a la seva segona edició, que se celebrarà el dissabte 1 de juliol sota l’organització d’Els Tres Tossals i l’Ajuntament d’Alcoletge.

La prova s’iniciarà a les 20.30 hores al Tossals dels Morts d'Alcoletge, el mateix punt on estarà ubicada la meta. Els participants podran optar entre dos distàncies, els 10 i els 5,5 quilòmetres, ambdues puntuables per a la Lliga Ponent Eurosomni, o fer la caminada popular de 5’5 quilòmetres. Hi haurà punts d'avituallament als quilòmetres 3, 5 i 8. Cal tenir en compte que el recorregut de 10 quilòmetres és majoritàriament sobre asfalt i només compta amb 1 quilòmetre de camí en bon estat i 1 de pista, mentre que el traçat curt transita en 4,5 quilòmetres sobre asfalt i en 1 quilòmetre sobre pista.

Tots els participants rebran una bossa del corredor que inclourà una samarreta tècnica Tuga amb el disseny exclusiu Els Tres Tossals i diferents detalls dels patrocinadors.

La vetllada estarà amenitzada amb una batucada i la música del Dj Jordi Balagué, i en acabar la cursa hi haurà un sopar al que hi assistirà Postureig Lleida i posteriorment una gran festa en què, sota el nom de Festossal, actuarà Hotel Cochambre.

InfoLleida