Gairebé dos centenars d'infants d'Aitona han participat aquest diumenge en les curses "Aturem l'Obesitat Infantil"

12/03/2017

Les carreres han estat organitzades per l'Assocació Esportiva Ekke amb el suport de la Diputació de Lleida i han aplegat a nens i nenes des de P3 fins a sisè de primària i han anat acompanyades d'un taller d'alimentació saludable realitzat amb fruita de Lleida.

El 16% dels nens catalans pateixen obesitat i un 25% tenen sobrepès, aquestes són dades de l'últim estudi de l'Organització Mundial de la Salut. I és precisament per aquest motiu que l'Associació esportiva i Ekke, en col·laboració amb la Diputació de Lleida ha emprès aquesta iniciativa que busca que els infants mantinguin un estil de vida saludable.

El projecte "aturem l'obesitat infantil" vol conscienciar els infants i també a les seves famílies de la importància de combinar exercici físic amb una alimentació sana i saludable per tal d'evitar el sobrepès. Per aconseguir-ho s'han preparat aquest tipus de curses, que van acompanyades de tallers i xerrades d'alimentació saludable. Les curses es duen a terme a 7 municipis del Segrià, van començar el passat mes de febrer a Rosselló i clouran a Lleida al novembre.
Lídia Rizos