Festa grossa a Soses amb la celebració del Carnaval

13/03/2017

Soses va celebrar aquest dissabte el seu Carnaval, una festa que va comptar amb l’organització del Club Futbol Soses amb el suport de l’Ajuntament i que va esdevenir tot un èxit de participació.

L’activitat va començar a primera hora amb l’obertura del camp de futbol i un esmorzar popular. Durant tot el matí, els més petits van poder gaudir d’inflables al camp de futbol mentre es preparava el dinar, que es va servir cap a les 2 del migdia. En acabar l’àpat, es va disputar el partit de futbol entre el Soses i l’Aitona, amb victòria local per 4-1.

Acte seguit es va iniciar la rua del Carnaval, amb les carrosses, les comparses i la xaranga, que va dur tots els participants des del camp de futbol fins a la Sala del Ball, on hi va haver música i ball fins a la matinada amb Dj Nar6 Sound, el grup de versions Quartz i Dj Queralet. Totes les carrosses participants a la rua van rebre un obsequi, i durant la nit es faran diferents sortejos.

Cal recordar que el dinar que es va servir es va preparar durant la matança del porc que es va fer el darrer dissabte de febrer.

Infolleida