Èxit de la 1ª fira de la cervesa Aitona Zythos Beer by San Miguel

17/09/2023

Amb motiu del 25è aniversari de la creació de la cervesa Zythos elaborada per Sant Miguel segons la recepta ancestral basada en les restes trobades al jaciment de Genó, Aitona ha celebrat aquest cap de setmana la primera edició de la fira Aitona Zythos Beer by San Miguel. Amb la cervesa com a protagonista han estat tres dies de moltes activitats, totes vinculades amb aquesta beguda 

“25 anys de Sythos al jaciment de Genó”, aquest ha estat el tema central de la taula rodona que s’ha celebrat aquest dissabte a Aitona en el marc de la primera fira de la cervesa Aitona Zythos Beer by San Miguel. Amb la cervesa com a eix vertebrador, Aitona ha volgut retre homenatge a aquesta beguda, ja que va ser en un jaciment d’aquesta vila on s’en va trobar l'origen europeu. 

 

Tastos, maridatges, gastronomia i música en directe han estat alguns dels plats principals de la fira, on productes de la terra com el préssec, la figa o la xocolata s’han unit amb la cervesa. 

 

La fira, ha servit, també, per commemorar el 25è aniversari de la cervesa Zythos, elaborada en homenatge al patrimoni cerveser descobert al jaciment de Genó. 

Ariadna Sanchez Ber