Ensenyament inverteix 25.000 euros en la renovació de la zona dels serveis del col·legi de soses

15/06/2017

Aquesta intervenció ha estat l’eix de la visita que el delegat d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, ha dut a terme aquest dijous al centre escolar

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya renovarà completament la zona dels serveis del cicle infantil del Col·legi Jaume Miret de Soses, en una actuació que suposarà una inversió d’uns 25.000 euros que finançarà íntegrament el departament.

Aquesta intervenció ha estat l’eix de la visita que el delegat d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, ha dut a terme aquesta matí al centre escolar. Cullerés ha estat acompanyat per la directora de l’escola, María José Huete, i per representants de l’AMPA i del Consell Escolar, a més de l’alcalde de Soses, Isidre Mesalles, i de la regidora d’Ensenyament, Mariona Ribes.

Tots ells han expressat la seva satisfacció per una intervenció que Miquel Àngel Cullerés ha qualificat com a “molt necessària”, atès que els actuals serveis estaven “força malmesos”. La visita del delegat d’Ensenyament ha servit per presentar l’inici de les obres, que es duran a terme aprofitant les vacances de l’estiu i que estaran enllestides abans de l’inici del curs vinent, amb la qual cosa no entorpiran el normal desenvolupament de les classes. A més, des d’Ensenyament s’ha expressat el compromís de continuar amb la renovació d’altres dependències del centre durant els propers anys.

InfoLleida