Els Amics de les Arts, cap de cartell del festival Re-sona

02/03/2017

Se celebrarà el pròxim 29 d'abril al pavelló municipal de Torrefarrera. A més a més, comptarà amb la participació del grup lleidatà Enzel, que presenta el seu primer disc Capità Ibuprofèn i la presència de Dj Danko. Aquesta 6a edició estarà emmarcada dins la 30a Setmana Cultural de Torrefarrera, i comptarà també amb activitats durant el dia, amb una zona de restauració amb música en directe i activitats infantils.

Aquest dijous s'ha presentat la sisena edició del Festival Re-sona de Torrefarrera que se celebrarà el pròxim 29 d'abril al pavelló municipal del poble. En aquesta ocasió, la mostra formarà part de la trentena setmana cultural de Torrefarrera i comptarà amb actes diürns per als més petits i concerts durant la nit. Des de l'organització aposten per un format d'autoorganització i promoció, que tot i que consideren arriscat creuen que funciona.

Els Amics de les Arts presentaran el seu nou disc Un estrany poder, de fet, aquest serà l'únic concert que el grup té previst oferir a Lleida per presentar el seu nou treball. El cartell el completen Dj Monka, encarregat de tancar el festival i els EnZel grup lleidatà revelació de la temporada, que portaran al Re-sona el seu primer disc Capità Ibuprofèn.

Des de l'organització esperen que aquesta sisena edició superi els 1.500 assistents de l'any passat, amb públic provinent de tota la província de Lleida. Per tal de facilitar l'arribada fins a Torrefarrera s'han programat diverses línies d'autobús gratuïtes des de Lleida i els pobles del voltant.

 

 

Lídia Rizos