El prebenjamí del Corbins, expulsat per anar de bona fe

21/05/2017

El Corbins accedeix a canviar un partit de Copa del prebenjamí a petició del Montcada i el club barceloní l’impugna després de perdre

El Corbins Futbol Sala està en peu de guerra després que el comitè de competició de la Federació Catalana hagi expulsat de la Copa Catalana l’equip prebenjamí, format per nens de 7 i 8 anys, per haver jugat dos partits en menys de dotze hores. El Corbins tenia doble cita el cap de setmana passat. Dissabte al matí havia de jugar a la pista del Balaguer CF, un enfrontament que va guanyar i que li va permetre emportar-se el títol de lliga, i diumenge a la tarda disputava el duel de Copa davant del Montcada. Tanmateix, el club barceloní va sol·licitar canviar el partit a dissabte per la impossibilitat de viatjar diumenge, petició que va acceptar sense objeccions l’entitat lleidatana, sabedora, no obstant, que estava incomplint les normes de competició.

El matx va acabar amb victòria lleidatana per 8-7, resultat que donava la classificació per als quarts de final. La sorpresa va ser majúscula quan dilluns passat els van notificar una impugnació del Montcada per alineació indeguda, amb la pertinent expulsió del torneig i una multa de 45 euros.

Altres clubs de Lleida s’han solidaritzat amb el Corbins. Lo Caragol, que milita a la Tercera divisió, l’ha convidat a denunciar públicament l’afront durant el seu partit de lliga del proper 27 de maig, en el qual desplegaran una pancarta.
Segre