El campionat d'Espanya de Motocròs aplega al voltant de 1.500 espectadors a Almenar

05/03/2017

Aquesta és la primera prova puntuable del 2017 del circuit d’espanya de motocròs, que ha aplegat un total de 138 participants en les categories MXSub18, MXMáster35, MXMáster40, MXMáster50 i MX65

El Circuit El Terré d’Almenar ha acollit una nova cursa de Motocròs, puntuable per al campionat d’Espanya, que ha aplegat 130 participants de diferents categories. Aquesta és la primera prova de la temporada 2017 en les categories MXSub18, MXMáster35, MXMáster40, MXMáster50 i MX65.

El pilot extremeny Alejandro Pérez (Husqvarna) ha guanyat avui al Circuit El Terré d’Almenar el Campionat d’Espanya de Motocross en la categoria MX65, mentre que la segona posició ha estat per Francisco García (Husqvarna) i la tercera per Antonio Gallego (KTM). Pérez ha quedat segon en la primera mànega i s’ha imposat en la segona mànega, assolint un total de 47 punts. Pel que fa a la categoria MXMaster40, s’ha imposat el pilot de Badalona Francesc Javier Garcia Vico, seguit per José del Barrio i per Eduardo González. A la categoria MXMaster50 ha guanyat el també català Agustí Vall, seguit de Juan Jesús Alguacil i de Carlos Martín. En la categoria MXMaster35 ha vençut el val·lisoletà Francisco Javier Fernández (Husqvarna), amb 50 punts després d’imposar-se en les dues mànegues, seguit d’Antonio Villegas (KTM) i Raúl Álvarez (Yamaha). Finalment, el jove pilot de 18 anys Joaquin Camacho (Yamaha), natural de Chipiona, ha guanyat en la categoria MXSub18, gracies a la 2a i 1a posició (47 punts) aconseguides en la primera i segona mànega. En segon lloc ha quedat respectivament Àngel Perales i Álex Santín de Arteaga.

La temporada inclou un total de 13 cites esportives. Cal recordar que Almenar ja va acollir l’any passat una prova del campionat d’Espanya de Motocross, i que això suplas una gran repercutió tan económica com turística pel poble. La cursa ha esta organitzada pel Club Esportiu El Terré d'Almenar i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Almenar, la Diputació de Lleida i la Federació Catalana de Motociclisme. Cal remarcar que al circuit d’almenar  també si celebren proves del Campionat de Catalunya, de la Copa trials de lleida i diferente proves de quadcròs.

Lídia Rizos