El Campionat del Mediterrani de Velocitat i el Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques Asfalt visiten Alcarràs

17/03/2017

Els campionats catalans de velocitat estrenen temporada a Alcarrás

Aquest cap de setmana la velocitat estrena calendari al circuit lleidatà, donant el tret de sortida al Campionat Mediterrani de Velocitat i al Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques Asfalt.

Tant el dissabte com el diumenge, el circuit es vestirà de gala per acollir als joves pilots de les categories de promoció, com la copa Rieju i copa Honda CBR300, i als pilots ja consagrats que participen en les altres categories.

Pilots de tot el territori nacional i europeu no faltaran a aquesta cita, la qual començarà a definir les classificacions generals de cadascuna de les categories dels campionats, Copa Rieju RS3, Copa Honda CBR 300R, Open 600, Open 1000 i les diferents categories de clàssiques.

El Circuit d'Alcarràs viurà aquest cap de setmana la primera carrera de la temporada del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques Asfalt. Aquest any, la competició de velocitat amb essència vintage estarà conformada per un total de cinc proves.

El dissabte es duran a terme els entrenaments lliures de totes les categories. El diumenge serà el dia per als entrenaments classificatoris i per a les diferents mànigues de cada categoria que s’iniciaran a les 11:30 hores.

Infolleida