Dues atletes del Lleida UA, campiones d'Espanya

14/03/2019

L’atleta del Lleida U.A. Aitana Radsma es va proclamar diumenge passat campiona d’Espanya de 60 metres tanques sub18 al campionat celebrat al velòdrom Luis Puig de València, amb marca personal de 8.51 que també és la millor marca espanyola de la temporada. A destacar també el 7è lloc obtinguit per Alexia Barroso a la prova de llançament de pes en el seu primer campionat d’Espanya, en el qual van participar també Joan Pané a 60 metres tanques, Mustafa Guenfoudi a 1500 metres llisos i Max Arbó a salt de llargada encara que cap d’ells es va classificar per les finals.

Per la seva banda Yolanda Cebriàn va fer doblet a les proves de 800 i 1500 metres llisos al campionat d’Espanya master, categoria F45, celebrat a Ourense, amb unes excelents marques de 2.22.83 i 4.51.52 respectivament, primera i segona millor marca espanyola de la categoria. També va aconseguir dues medalles Elisabet Ruz que en categoria F40 es va penjar la medalla de plata a la prova de 400 metres llisos i la de bronze a la de 200 metres llisos.

També es van penjar la medalla de bronze els atletes del Lleida U.A., participants amb la selecció catalana de cros al campionat d’Espanya de Federacions disputat a Cáceres. Reduan Sahel i Arnau Sala, ho van fer a la categoria sub20; mentre que Irene Batllet la va assolir a la categoria sub23.

Pel que fa a campionats catalans, Amine Ettalydy es va proclamar campió de Catalunya sub16 a la pista coberta de Sabadell a la prova de triple salt, amb la millor marca espanyola de la temporada de 13.26 m. El proper cap de setmana lluitarà per assolir una medalla al campionat d’Espanya que tindrà lloc també a Sabadell. També en aquest campionat l’equip de relleus sub16 del Lleida U.A., format per Albert Cornellà, Pol Leal, Nahuel Aguerrebehere i Lucas Molina, van assolir la medalla de bronze a la prova de relleus 4x300.

I en cros, a Reus, es va disputar el campionat de Catalunya escolar, on Aya Bedanoui en categoria infantil i l’equip benjamí del 2009 amb Roger López, Álvaro Caja i Rafa Nairn, es van proclamar campions de Catalunya. A més Laia Carol va fer 3a en la categoria aleví, Roger López i Mariona Armero van quedar 2on i 3a a la categoria benjamí del 2009, i Ara Ordóñez va estar 2a a la del 2010.

Cap de setmana rodó, doncs, pels atletes del club Lleida U.A. que han aconseguit un total de 16 medalles en diferents especialitats atlètiques i per tota la geografia espanyola.