Corbins celebra la Cursa de la Cirera

28/05/2017

La cita ha aplegat més de 400 participants i es consolida en la seva 4ª edició

Més de 400 participants s’han aplegat avui a Corbins entre totes les propostes que oferia la Cursa de la Cirera-IV Memorial Jaume Florensa. La prova, puntuable per a la Lliga Ponent Eurosomni en les seves dos distàncies de la cursa atlètica, els 10 i els 5 kilòmetres, ha estat organitzada pels Corbins Runners amb la col·laboració del l’Ajuntament de Corbins, i també ha ofert curses infantils. Antoni Carulla i Rosamari Carulla s’han imposat a la cursa reina, mentre que els germans Cebrián, Francisco Javier i Yolanda, ho han fet en la distància curta.

La cursa s’ha iniciat a les 9.30 hores des de la Plaça de la Vila, el mateix punt on ha estat ubicada l’arribada. Hi ha hagut dos avituallaments líquids durant el recorregut de 10 kilòmetres i un avituallament durant el recorregut de 5. Tots dos trajectes combinaven asfalt i terra, i han passat per zones de fruiters que estan en plena producció de la cirera.

Una de les novetats d’aquest any era la incorporació d’un vessant solidària en base a dos accions: la recollida d’aliments per lliurar a la Fundació Arrels de Lleida i la donació d’1 euro de cada inscripció a la campanya Stargardt Go, un projecte per a la investigació clínica de malalties degeneratives de la retina.

Tots els participants han estat obsequiats amb una bossa del corredor i hi hagut servei de guarderia, de guarda bosses i de dutxes. També s’han celebrat curses infantils. La jornada ha estat possible gràcies a la col·laboració de 150 voluntaris.

Joan Llompart