Contes per la igualtat a la biblioteca municipal d'Almenar

07/03/2017

Els avis del poble han explicat contes que parlen d'una societat més justa i més igualitària, on no hi ha diferències entre els homes i les dones.

La Biblioteca municipal Ramon Berenguer IV i l'Associació d'avis d'Almenar han organitzat conjuntament una lectura de contes per la coeducació que parlen sobre la igualtat de rols entre els homes i les dones, en el marc del dia internacional de la dona treballadora.

Han estat precisament els avis els que han explicat les faules als més petits, en una activitat intergeneracional que ha posat en contacte als més grans de la localitat amb el col·lectiu més jove . Durant la jornada s'han explicat quatre històries ben diferents, però totes han ensenyat valors d'igualtat entre els assistents.

Aquesta és una de les activitats programades en el marc del dia internacional de la dona treballadora i, també, dins la setmana cultural del poble d'almenar. A més a més, també s'han organitzat diferents xerrades que versen sobre la figura de la dona en la societat dels nostres dies i una exposició fotogràfica.

Lídia Rizos