Comença la implantació d'illes de contenidors

17/07/2018

El sistema entrarà en funcionament a finals de setmana a 13 municipis de la comarca

Aquesta setmana comença la implantació d'illes de contenedors als 13 municipis del Segrià que al seu dia es van decantar per aquest sistema en detriment del porta a porta.

L'objectiu de les illes és millorar les dades de reciclatge i de recollida selectiva, abaratir els costos de la recollida i combatre de forma efectiva els abocaments il·legals de
residus, restes vegetals i voluminosos a la via pública.

A Aitona per exemple el sistema entrarà en funcionament aquest proper dijous, amb 24 illes de contenidors arreu del municipi, totes elles amb els cinc contenidors: orgànica, envasos, paper
i cartró, vidre i resta. A més a més s'incorporaran 6 petites illes completes de contenidors al casc antic, amb l’objectiu que els veïns i veïnes d’aquesta zona puguin accedir còmodament a la selecció dels seus residus.

En el cas d’un dels municipis amb més poblacció com és Almacelles, tot i que inicialment el Consell Comarcal preveia 36 illes de contenidors, s’han acabat instal·lant 52 illes de contenidors complertes que entraran en funcionament aquest proper divendres.
InfoLleida