Èxit de participació en la setena edició del festival Buuuf!!! d’Alcoletge

16/04/2018

Participació massiva en la setena edició del festival buuuf de pallassos i bufons d'Alcoletge. La pluja no va impedir les rialles dels més petits que van poder contemplar les 39 actuacions de la mà de 17 companyies. L'argentí Chacovachi, Los Excéntricos i el lleidatà Tortellini han estat tres dels còmics més destacats.

Tortellini és el pallasso més jove de la setena edició del festival de pallassos i buffons a la gorra d'Alcoletge. Amb ell, centenars d'infants han rigut malgrat la pluja de dissabte, que va obligar traslladar la majoria d'actuacions al pavelló i en aquesta atapeïda carpa. De fet, el lleidatà, que ha actuat per primera vegada al Buuuf, s'ha mostrat satisfet per la simpatia i la generositat del públic d'aquest municipi.

La jornada ha comptat amb un total de disset companyies i 39 actuacions en què pràcticament totes han arribat a l'aforament complet. Des de l'organització celebren aquest balanç positiu i afirmen que en cas de pluja ja tenien una alternativa que ha funcionat.

Les cares de sorpresa dels infants i les gorres han estat clars protagonistes dels espectacles.

A banda del pallasso Tortellini, els més aclamats per al públic han estat els de la companyia los Excéntricos, Catastrofer i el còmic argentí Chacovaci.

Rut Camí (LleidaTV)