Arrenca la Xallenge David Duaigües

13/03/2017

La primera de les dos jornades d’aquesta prova clàssica i no competitiva va reunir ahir 450 participants a Almatret. La segona cita d’aquesta edició serà diumenge a Seròs

La Xallenge David Duaigües, una de les cites emblemàtiques del calendari ciclista lleidatà, va celebrar ahir a Almatret la primera jornada de la vuitena edició, en la qual es van reunir 450 participants. La segona jornada tindrà lloc diumenge que ve a Serós.

La Xallenge és una cursa no competitiva que es va crear amb l’objectiu de donar a conèixer el paisatge de l’Aiguabarreig, i que se celebra en memòria d’un dels cinc bombers morts l’estiu del 2009, durant l’extinció d’un incendi a Horta de Sant Joan. L’organització és a càrrec dels ajuntaments d’Almatret i Seròs, el Club Ciclista i Excursionista d’Almatret i el Club Ciclista de Seròs, amb el suport de la Diputació. Es tracta d’una prova amb bicicleta de muntanya i en cadascuna de les dos jornades s’ofereix als participants dos recorreguts, un de cinquanta quilòmetres i un altre de trenta quilòmetres.

Ahir, en la distància llarga, el millor temps en la categoria masculina va ser per a Xavier Giménez (Biketaller Reus), seguit de Xavier Vázquez (Orbikes Team) i Esteban Leis (Via Verda Esports). En dones el millor temps va ser per a Desi Laín (CC Sariñena), seguida de Raquel Moya (Torrelles de Llobregat) i Núria Ribas (independent).

En el recorregut curt, els millors temps van ser per a Manel Serrano (Team Power Bike Cycling) i Sara González (independent).

Segre