Alpicat clou amb èxit les 15es Jornades Sanitàries

06/12/2018

Alpicat va posar aquest dimecres el punt final a la 15a edició de les seves Jornades Sanitàries. Ho va fer amb la sessió de cloenda, a càrrec de Ramon Rosell, metge, odontòleg i expert en medicina ambiental clínica, que va parlar sobre ‘Tòxics ambientals’. Aquesta sessió de cloenda va comptar amb la presència de l’alcalde Joan Gilart, de Carles Roca, director mèdic del Consultori d’Alpicat, i de Joan Limón, regidor de Polítiques Socials de l’Ajuntament.

Les Jornades Sanitàries d’Alpicat han ofert cinc sessions, del 7 de novembre al 5 de desembre, sempre en dimecres al Casal. La jornada inaugural va comptar amb la presència de Divina Farreny, gerent de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, del CatSalut. La primera xarrada va anar a càrrec de Rafael Ramírez, de l’empresa Neosalus, que va oferir un ‘Taller teoricopràctic amb desfibril·ladors’.

Posteriorment, es va celebrar una jornada solidària amb el suport d’Alpicat Solidari, els professionals sanitaris del consultori d’Alpicat, que van parlar sobre ‘Alimentació i hàbits saludables’, i les metgesses de família Laila Al-Jouja i Laura Gros, que van parlar sobre ‘Oftalmologia des de l’atenció primària’.

Des del consistori valoren molt positivament aquesta darrera edició ja que s'han assolit les expectatives amb un excel·lent balanç de públic.

InfoLleida